Wokpann
Panniga on kaasas käepärane kaitsekott, milles on panni hea hoida ja kaasa võtta.
Sobib kasutamiseks lahtisele tulele, gaasigrillile. EI SOBI ELEKTRIGRILLILE!
Hooldades peab pann vastu aastaid. Soovitame määrida panni enne kasutamist Muurikka Silava määrdega või searasvaga nii enne kui pärast kasutamist.
Wokipanniga valmistad hõlpsasti mitmed road: köögiviljad, paella, panniroad või kasvõi suppi.
MUURIKKA originaalne WOK pann.
Õigesti hooldades on MUURIKKA pann sulle kaaslane kogu eluks.
Pannile tuleb enne kasutamist teha rasvapõletus, et eemalduks tehases valmistamisel jäänud jäägid. Soovitame seda teha MUURIKKA SILAVA rasvaga.
Täpsemalt saab hoolduste ja rasvapõletuse kohta infot:
Rasvapõletus: https://youtu.be/8_lTy6fh8y8
Puhastamine: https://youtu.be/K-oxXrdY74U
Soolaga puhastamine: https://youtu.be/s19t9R-Y_LA
Üksikasjalikuma nõu saamiseks võtke ühendust:
Espak AS
Viadukti 42
11313
Tallinn
+372 6 512333