Pann jalgadel
Sobib kasutamiseks lahtisele tulele, elektrigrillile või mujale.
Hooldades peab pann vastu aastaid. Soovitame määrida panni enne kasutamist Muurikka Silava määrdega või searasvaga nii enne kui pärast kasutamist.
Panniga valmistad mitmed road: köögiviljad, wokitoidud, paella, liha, vorstid, pannkoogid.
Klassikaline MUURIKKA originaalne pann mille kasutamisel omadused ainult paranevad.
Muurikka pannid on mitmetoimelised, sobivad paljudele grillidele. Keskosa kuumeneb pannil kiiremini kui ääred ja seega saad seal valmistada mitmeid tooraineid. Äärtes võib samal ajal valmistada teisi vähem kuumust nõudvaid toiduaineid.
Õigesti hooldades on MUURIKKA pann sulle kaaslane kogu eluks.
Pannile tuleb enne kasutamist teha rasvapõletus, et eemalduks tehases valmistamisel jäänud jäägid. Soovitame seda teha MUURIKKA SILAVA rasvaga.
Täpsemalt saab hoolduste ja rasvapõletuse kohta infot:
Rasvapõletus: https://youtu.be/8_lTy6fh8y8
Puhastamine: https://youtu.be/K-oxXrdY74U
Soolaga puhastamine: https://youtu.be/s19t9R-Y_LA
Üksikasjalikuma nõu saamiseks võtke ühendust:
Espak AS
Viadukti 42
11313
Tallinn
+372 6 512333