Liitu uudiskirjaga

Kevadiselt värske kliendileht, seekord lausa kaks

Espak Grupi kliendileht nr. 60 ilmub 9. aprillil. Uue kliendilehe pakkumistega saate tutvuda, nagu ikka, meie poodides üle Eesti ja kodulehel www.espak.ee.

Postimehe tellijateni jõuab kliendileht 9. aprillil. Den za Dnjomi lugejateni 11. aprillil. Hiiumaal levitab lehte OÜ Faasion. Kliendilehe pakkumistega on võimalik tutvuda nende kaupluses aadressil Põllu 32, Kärdla. Kevadise kliendilehe pakkumised kehtivad alates 9. aprillist kuni 31. maini või kuni toote juurde märgitud ajani.

Kevad on uuenduste ja muutuste aeg, mis toob värkenduskuuri koju ja aeda. Selleks oleme Teile välja valinud palju erinevaid värve ja muud ehituskeemiat, millega kevad veel värvilisemaks ja rõõmsamaks muuta. Kliendileht nr. 61 „Värvi- ja ehituskeemiaeri” ilmub 15. aprilli. Erileht jõuab Teieni 15. aprillil MK Estonia vahel ja 16. aprillil Postimehe (Tallinn ja Harjumaa) ning Õhtulehe (ülejäänud Eesti) vahel. „Värvi- ja ehituskeemiaeri” saab vaadata ka meie kodulehel www.espak.ee. Pakkumised kehtivad alates 15. aprillist kuni 22. juunini.

Postiga saadame kliendilehe meie klientidele, kes on avaldanud soovi posti teel reklaami saada. Neile, kelleni korraldatud levi kaudu leht ei jõudnud, kuid soovivad sellega siiski tutvuda, soovitame lugeda kliendilehe internetiversiooni aadressil www.espak.ee (pärast lehe levisse ilmumist). Vajadusel saadame selle ka postiga, kui kirjutate aadressil info@espak.ee või helistades telefonil 6512 349.